SUN Kesä 2024

SUN Matkailukesä: Vesilahti

today14.6.2024

Background
share close

Vesilahti on viehättävä kesäkunta, joka tarjoaa vehreitä maisemia, kirkkaita järviä ja idyllisiä kyliä niin paikallisille kuin vierailijoillekin. Kunnassa vallitsee yhteisöllinen ilmapiiri, mikä tekee siitä täydellisen paikan rentoutumiseen ja lomailuun.

Suosituimpia kesänähtävyyksiä ovat taidenäyttelyt ja Laukon kartanon puistokonsertit, jotka keräävät huippuartistien tähdittäminä paljon kävijöitä. Lapsiperheiden suosikki on Rämsöön kesäteatteri, jossa esitetään tänä kesänä Ronja Ryövärin tytär -näytelmä. Vesilahden torit ovat myös näkemisen arvoisia, erityisesti Kirkonkylän torilla järjestettävät tapahtumat ja Narvan perinteinen kesätori lauantaisin. Kesäkuussa uudistettu Klaus Kurjen historiallinen reitti tarjoaa mahdollisuuden tutustua myös alueen luontokohteisiin, kuten Kaakilanniemeen, Hurskasvuoreen ja Tuhnavuoreen.

Kuuntele mitä kaikkea muuta Vesilahti tarjoaa matkailijalle:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%