SUN Kesä 2024

SUN Matkailukesä: Kankaanpää

today17.6.2024

Background
share close

Kankaanpää on kiinnostava kesäkaupunki, joka tarjoaa monipuolista nähtävää ja koettavaa matkailijoille. Kaupunki kuuluu Lauhanvuori-Hämeenkangas Unesco Global Geoparkiin, jossa on upeita luontokohteita kuten Hämeenkankaan ulkoilu- ja retkeilyreitit sekä Honkajoen suunnalta Huidankeidas. Kaupungin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Leena Kuusimäki muistuttaa myös, että Kankaanpäässä on ainutlaatuinen ulkoilmagalleria, joka tarjoaa yli sata pysyvästi kaupunkiympäristöön sijoitettua taideteosta, joista suurin osa löytyy keskustasta.

Niinisalon kaupunginmuseo on kesäisin päivittäin avoinna, ja samalla voi poiketa sotilaskotiin munkkikahville. Geopark-kohteiden lisäksi toripäivät torstaisin ja kesälauantaisin järjestettävät ohjelmalliset kesätoripäivät tuovat vilskettä kaupunkiin. Honkajoen Pesämäen moottoriurheilukeskus tarjoaa puolestaan vauhdikkaita elämyksiä, ja Kuninkaanlähteen karavaanarialue sekä suosittu maauimala ovat avoinna kaikille uimareille.

Kuuntele mitä kaikkea muuta Kankanpää tarjoaa matkailijalle:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%