SUN Kesä 2024

Lukuelämyksiä aurinkotuolissa: Pitkä tie kotiin

today18.6.2024

Background
share close

Lori Lansensin Pitkä tie kotiin on kirjastonhoitaja Heidi Hosion (Valkeakosken kaupunginkirjasto) suositus kesälukemiseksi. Tämä Kanadaan sijoittuva tarina seuraa viisivuotiaan Sharlan elämää talovaunualueella, jossa hän asuu äitinsä ja tämän poikaystävän kanssa. Poikaystävän kylmyys ajaa äidin etsimään tytölle tilapäistä hoitopaikkaa, ja vanha nainen nimeltä Addy ottaa Sharlan luokseen. Vaikka yhteiselon alku on haastava, vähitellen Addystä ja Sharlasta tulee toisilleen tärkeitä.

Romaani kulkee kahdessa aikatasossa, paljastaen myös Addyn oman nuoruuden ja elämänvaiheet. Pitkä tie kotiin käsittelee varhaisten kokemusten vaikutusta, rakkauden voimaa ja anteeksiannon merkitystä, tarjoten lukijalle syvällisen ja tunteikkaan lukuelämyksen.

Kuuntele tarkempi esittely kirjasta:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%