Uutiset

Ilves-pomo tyytyväinen Tammelan stadionin alkuun – tänään nurmella myös takavuosien tähtiä

today19.6.2024 5

Background
share close

Tammelan uudella jalkapallostadionilla pelataan juhannuksen alla paitsi Veikkausliigan sarjapisteistä, myös legendojen peli hyvän asian puolesta. Ilveksen toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen kertoi SUN Radion haastattelussa seuran kuulumisia, kun uudella stadionilla on päästy pelaamaan reilut pari kuukautta.

Niklas-Salminen on tyytyväinen joukkueen alkukauteen, kun Ilves majailee sarjataulukossa neljäntenä. Paitsi pelillinen menestys, myös yleisömäärä ilahduttaa toimitusjohtajaa. Ilveksen yleisökeskiarvo on alkukaudesta yli 5300 katsojaa.

Keskiviikkona 19.6. suoritetaan Veikkausliigassa mielenkiintoinen kokeilu, kun kaikki ottelut alkavat vasta kello 21. Ilveksen vieraana tuolloin nähdään SJK. Myöhäinen ajankohta herättää seurajohtajassa toisaalta huolta, mutta toisaalta yritysmyynti otteluun on ollut vilkasta.

Samalla ottelulipulla näkee tänään myös pitkän liudan sekä nurmikentiltä että kiekkokaukaloista tuttuja nimiä, kun jalkapallo- ja jääkiekkoalumnit kohtaavat all stars -ottelussa. Tarkoituksena on kerätä varoja Tays Lasten ja nuorten sairaalan laitehankintoihin.

Jalkapallon All-Star-joukkueen riveissä Tammelan Stadionilla nähdään ennakkotietojen mukaan muun muassa Anna-Kaisa Rantanen, Katri Mattsson, Maija Saari, Jessica Julin, Antti Niemi, Toni Kuivasto, Joonas Kolkka, Teemu Tainio, Kari Arkivuo, Timi Lahti, Juha Reini, Markus Halsti, Jarkko Wiss, Toni Kallio ja Mika Kottila.

Jääkiekkolegendoista ovat mukana muun muassa Heidi Pelttari, Annina Rajahuhta, Emma Terho, Anne Tuomanen, Pekka Rinne, Mikko Koivu, Raimo Helminen, Teppo Numminen, Petri Kontiola, Kristian Kuusela, Ari Vallin, Kai Nurminen, Atte Pentikäinen, Pekka Saravo, Tuukka Mäntylä, Jukka Peltola, Sami Sandell ja Vesa Toskala. Joukkueen valmennus- ja huoltojoukoissa nähdään Rauno Korpi ja Matti Aarnio.

Kuuntele Risto Niklas-Salmisen haastattelu alta:

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%