SUN Kesä 2024

Ilolan maatilamatkailu ilmentää sukupolvien työtä ja intohimoa tarjota vierailijoille ainutlaatuisia elämyksiä maaseudun rauhassa

today22.6.2024

Background
share close

Ilolan maatila Valkeakoskella tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen kesäpäivän viettoon heinäpellon laidalla. SUN Radion haastattelussa Ilolan emäntä Kirsi Ilola-Ollikka avaa maatilan monipuolista toimintaa ja pitkää historiaa maatilamatkailun parissa.

Kesä on Ilolan maatilalla vilkasta aikaa, kun eläimet siirtyvät laitumille ja pellot vihertävät ruohosta. Maatilalla vierailee monenlaisia ryhmiä ja perheitä, jotka nauttivat paikan tarjoamista aktiviteeteista ja eläinpihan tunnelmasta. Maatilalla järjestetään mm. terapiakävelyjä vuohien ja lampaiden kanssa, mikä tuo iloa erityisesti lapsille ja perheille.

Ilolan maatilalla on pitkä historia maatilamatkailun parissa, joka alkoi jo vuonna 1983. Vuosien varrella toiminta on laajentunut monipuoliseksi maatilamatkailukohteeksi, jossa on tarjolla majoitusta, ruokailuja, ratsastusta ja erilaisia elämysaktiviteetteja. Nykyään maatilalla on myös laaja valikoima vuokravälineitä, kuten kanootteja, kajakkeja ja sähköavusteisia maastopyöriä, jotka ovat suosittuja vierailijoiden keskuudessa

Maatilan päärakennuksessa toimii juhla- ja kokoustalo, joka on suosittu paikka erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Lisäksi maatilalla on oma kaffila, joka palvelee vieraita kesäisin jäätelöllä, kahvilla ja suolaisilla sekä makeilla herkuilla.

Kuuntele Kirsi Ilola-Ollikan haastattelu:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%