SUN Kesä 2024

Kohti melontaseikkailuja

today23.6.2024 4

Background
share close

Kesäsykkeellä-ohjelman tämän kertainen jakso vie meidät Näsijärven rannalle, kun Tuire Tyllilä johdattaa SUN Radion kuuntelijat melonnan kiehtovaan maailmaan.

Tyllillä kertoo ohjelmassa, kuinka melonta on erinomainen harrastus monista syistä. Se tarjoaa ennen kaikkea ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia luonnosta ja vesistöjen rauhasta, tarjoten samalla fyysistä aktiviteettia, joka kehittää lihaskuntoa ja kestävyyttä. Melonta on myös helposti lähestyttävä laji, jota voi harrastaa monella tasolla aloittelijasta kokeneempaan melojaan, ja se soveltuu kaikenikäisille.

Melonnan myötä pääsee tutkimaan kauniita vesistöjä ja löytämään uusia paikkoja, joihin ei muuten pääsisi. Se on myös loistava tapa viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, lisäten yhteisöllisyyttä ja luoden unohtumattomia elämyksiä. Lisäksi melonta tarjoaa mielenrauhaa ja stressinlievitystä, kun saa keskittyä veden liikkeeseen ja ympäröivään luontoon.

Turvallisuuskoulutusten ja ohjattujen retkien avulla lajiin voi tutustua turvallisesti ja oppia oikeat tekniikat, mikä lisää harrastuksen nautittavuutta ja turvallisuutta. Melonta onkin monipuolinen ja palkitseva harrastus, joka yhdistää luonnon, liikunnan ja rentoutumisen ainutlaatuisella tavalla.

Kuuntele Tuire Tyllilän haastattelu alta:

Kirjoittaja: Miia Kahila

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%