Kaupallinen yhteistyö

Lainojen kilpailuttaminen säästää aikaa ja rahaa – Sortter kilpailuttaa lainat puolestasi

today2.7.2024

Background
share close

Vuonna 2018 perustettu Sortter on noussut vauhdilla suomalaisten lainavertailupalveluiden paalupaikalle. Kauttamme voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella lukuisia lainatarjouksia reiluin ehdoin.

Suomalaisilla kotitalouksilla jää vähemmän rahaa käyttöön viime vuoteen verrattuna. Lainavertailupalvelu Sortterin Taloustutkimuksella vuonna 2024 teettämän tutkimuksen mukaan kotitalouksilla jää vähemmän rahaa käyttöön kuin viime vuonna, mikä pakottaa tarkastelemaan kuluja entistä tarkemmin ja etsimään myös säästömahdollisuuksia. 

Lainojen kilpailuttaminen on yksi keino säästää rahaa. Sortterin asiakkaat säästävät keskimäärin 1 822 euroa luottokustannuksissaan kilpailuttamalla lainansa. Lainojen kilpailuttaminen siis kannattaa, olipa kyse pienestä tai suuresta lainasta. 

Lainojen kilpailuttaminen on yleistynyt digitalisaation myötä

Digitalisaatio on mullistanut lainamarkkinoita. Vaikka perinteiset pankit myöntävät yhä suurimman osan yrityksille ja kotitalouksille myönnetyistä lainoista, on digitaalisesti toimivien rahoittajien eli digipankkien rooli kasvanut viime vuosina vauhdilla.

Lainavertailupalveluiden yleistyminen on toinen esimerkki toimintaympäristön muuttumisesta. Lainavertailupalveluiden avulla kuluttajat voivat yhdellä lainahakemuksella tavoittaa useita pankkeja ja rahoituslaitoksia, ja vertailla niiden lainatarjouksia keskenään. 

Sortterin palvelussa voit kilpailuttaa sekä vakuudelliset että vakuudettomat lainat. Voit hakea lainaa 1 000–60 000 euroa ja lainan hakeminen tapahtuu aina sinun ehdoillasi haluamallesi lainasummalle ja takaisinmaksuajalle. Maksuajan voit valita 1–20 vuoden välille. 

Sortter on tutkitusti Suomen luotettavin lainavertailu

Luotettavuus ja läpinäkyvyys ovat tärkeitä ominaisuuksia lainavertailualustalle. Suomen luotettavimmaksi lainavertailuksi vuonna 2023 valittu Sortter noudattaa toiminnassaan reilun lainavertailun periaatteita.

Lainatarjoukset esitetään aina edullisuusjärjestyksessä todellisen vuosikoron mukaan, jolloin kuluttajan on helppo valita juuri hänen elämäntilanteeseensa sopiva edullinen laina. 

Lainatarjousten kaikki yksityiskohdat esitetään aina myös sellaisessa muodossa, että ne ovat helposti ymmärrettävissä ja vertailtavissa. Sortterin periaate on, että pikkuprintti ja raha-asiat eivät sovi yhteen. 

Voit hakea lainaa Sortterin palvelun avulla, kun täytät seuraavat kriteerit: 

  • Olet täysi-ikäinen.
  • Asut pysyvästi Suomessa.
  • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
  • Sinulla on tili suomalaisessa pankissa.
  • Olet hoitanut raha-asiasi mallikkaasti, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lainojen kilpailuttaminen Sortterin palvelussa on nopeaa, helppoa ja maksutonta. Saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen lähettämisen jälkeen ja rahat tilille parin arkipäivän kuluessa.

Kirjoittaja: Mainostajan Sisaltoa

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%