SUN Kesä 2024

Töltin taikaa ja islanninhevosten lumoa Tuulensillan tallilla

today6.7.2024 6 5

Background
share close

Kaupungin kiireet ja pölyt ovat kaikonneet, kun kesäpäivää vietetään Ylöjärven Viljakkalassa Tuulensillan tallilla. Tallilla nautitaan rauhasta ja luonnon läheisyydestä islanninhevosten parissa.

Yrittäjä Johanna Korpi kertoo, että yöllä syntyi uusi varsa, ja tamma odotti sopivaa hetkeä, jolloin talli ja piha hiljenivät. Korpi kuvailee synnytysten olevan aina upea hetki, erityisesti omalla kasvattamolla, missä pääsee seuraamaan jälkeläisten kehitystä.

Tuulensillan tallilla on erityisasema islanninhevosten kasvattajana ja harrastetallina. Korpi kertoo, että hevoset elävät suuressa laumassa ja nauttivat monipuolisista tarha- ja laitumemahdollisuuksista. Tämä antaa hevosille tilaisuuden luontaiseen käyttäytymiseen ja monimuotoiseen liikkumiseen, mikä on tärkeää niiden hyvinvoinnille.

Tallin historia juontaa juurensa Pirkkalasta, missä toiminta alkoi vuonna 2001. Alun perin perheyrityksenä aloittanut talli on kasvanut kolmenkymmenen hevosen kokoiseksi. Vuodet ovat tuoneet mukanaan paljon kehitystä ja uusia tiloja, kuten täysimittaisen ovaaliradan ja kokoustilat.

Tuulensillan talli tarjoaa monipuolisesti erilaisia palveluita asiakkailleen. Näihin kuuluvat ratsastustunnit, maastoretket, leirit ja yritys- ja tyhy-päivät. Tallilla on myös saunatilat, jotka mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien järjestämisen, kuten ylioppilasjuhlat ja yrityskokoukset.

Maastoretkillä Tuulensillan talli tarjoaa unohtumattomia elämyksiä asiakkailleen. Tallin ympäristössä on rakennettu oma reitistö, joka kulkee metsäpolkuja pitkin ja ohittaa lammenrantoja. Tämä mahdollistaa turvallisen ja luonnonläheisen ratsastuskokemuksen ilman liikenteen häiriöitä.

Kuuntele Johanna Korven haastattelu:

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%