SUN Kesä 2024

Kesäkeidas Laelta kerää aikuiset yhteen Näsijärven rannalle leikkimään monille lapsuudesta tuttuja leikkejä

today8.7.2024

Background
share close

15 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta, Ranta-tampellassa sijaitseva kesäkeidas Laelta on saanut suuren suosion niin nuorten, kuin vanhempienkin joukossa tänä kesänä. Kesäretkellä Noora Leijo kävi jututtamassa Laeltan työntekijöitä Lauriina Matilaista, sekä Milja Koroa.

”Laelta on illanistujais paikka, josta löytyy monenmoisia juotavia, sekä syötävää. Laeltaan voit tulla vain hengästämään kirjan kanssa ja nauttimaan Näsijärven upeasta maisemasta ystävien kera” avaa Koro.

Laelta hakee inspiraationsa Suomen luonnosta ja he tukevat Suomalaisia pienyrittäjiä sekä lähituottajia. Koro ja Matilainen kertovat Laeltan saaneen alkunsa Ranta Smoothie nimisestä smoothie baarista, joka myöhemmin laajensi valikoimaansa A-oikeuksien myötä myös drinkkeihin, sekä pieniin naposteltaviin.

Torstaisin Laeltaan kokoontuvat ”kyläläiset” pelaamaan yhdessä monille lapsuudesta tuttuja pelejä ja leikkejä. Alkukesästä yli kahdeksantoista vuotiaille suunnatuissa ”club night”-illoissa Laeltan kyläläiset ovat leikkineet mm. vesisotaa, kirkonrottaa ja tervapataa. Matilainen kertookin, että useat Laeltan asiakkaat ovat löytäneet uusia ystäviä juuri ”club night”-iltojen kautta.

”Tule ottamaan hetki itsellesi ja nauttimaan upeasta maisemasta, luonnosta ja drinkeistä Laeltaan. Tänne voit saapua tuntemattomana, mutta lähteä kotiin ystävänä”

Kuuntele Milja Koron ja Lauriina Matilaisen haastattelu:

Kirjoittaja: Noora Leijo

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%