SUN Kesä 2024

Varalan urheiluopistolla pääset vesille kanootilla tai kiipeilemään korkeuksiin valjaissa

today8.7.2024

Background
share close

Kesäretkellä polkaistiin Pyynikin harjun alueelle ja vierailimme Varalan Urheiluopistolla jututtamassa Flowpark Varalan puistopäällikkö Tytti Veräväistä. Varalasta löytyy monenmoista kesätekemistä vauvasta vaariin.

Juuri Varalan miljööseen suunnitellut radat sopivat seikkailijoille vauvasta vaarin. ”Rata voi alkaa esimerkiksi lipunmyynnin nurkalta, ja päättyä keskelle puistoa. Radat sisältävät erilaisia liukuja ja tehtäviä laidasta laitaan” kertoo Veräväinen. ”Radoilta putoaminen valjaiden varaan on hyvin yleistä, mutta sitä ei tarvitse pelätä. Flowparkkaus ei vaadi erikoisuuksia, vaan sopii ihan jokaiselle”

Radat on sijoitettu puiden väliin Pyhäjärven viereen 0,5-15 metrin korkeuteen. ”Viidentoista metrin korkeudesta on Pyhäjärvelle jo ihan hyvät maisemat” naurahtaa Veräväinen. Hän myös kertoo, että vanhin kiipeilijä on ollut 90-vuotias.

Kuuntele Tytti Veräväisen haastattelu:

Kuvassa Flowparkin puisto-ohjaaja (vas.), sekä Tytti Veräväinen (oik.)

Kirjoittaja: Noora Leijo

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%