Päivän haastattelu

Manse PP jyrää pesäpallossa – naiset ovat voiton päässä mestaruudesta ja miehet pelaavat vuoden tauon jälkeen finaaleissa

today2.9.2024

Background
share close

Tamperelaisella pesäpalloilulla pyyhkii hyvin, sillä naisten Superpesiksessä Manse PP on voiton päässä mestaruudesta ja Mansen miehet puolestaan varmistivat sunnuntaina paikkansa Superpesiksen finaaleissa. Molemmilla joukkueilla on edessä muutaman päivän tauko peleistä mutta pelkkää lepoa ei luonnollisestikaan ole luvassa vaan katseet ovat jo tulevissa koitoksissa. Superpesiksen pudotuspelien lyöntitilaston kärkisijasta taisteleva Mansen naisten Siri Eskola sekä lyöjäjokeri Perttu Ruuska Mansen miehistä perkasivat SUN Radion haastattelussa viime pelien sekä koko kauden antia ja loivat myöskin katsetta jo tulevaan.

Siri Eskolan mukaan Mansen naisten peli on ollut läpi kauden nousujohteista ja välieräsarja Kirittäriä vastaan antoi lopullisen uskon omaan tekemiseen.
Perttu Ruuska kiittelee Kaupin kotikentän tunnelmaa ja odottaa jo innolla millaiset karnevaalit finaaleissa on.

Naisten Superpesiksen kolmas finaali Manse PP:n ja Lapuan Virkiän välillä pelataan Kaupin pesäpallostadionilla lauantaina 7.9. klo 13 alkaen. Miesten finaalien aikataulut julkaistaan kun toinen finalisti selviää otteluparista Sotkamon Jymy – Kouvolan Pallonlyöjät. Finaalipaikkaan vaaditaan kolme voittoa ja Sotkamon Jymy johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Välierien seuraava ottelu pelataan huomenna tiistaina Sotkamossa ja mahdollinen viides ottelu on luvassa torstaina 5.9. Kouvolassa.

Artikkelin kuvat: Antti Haapasalo

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%