Listeners:
Top listeners:
Radio SUN
SUN Radiossa perehdytään kevään aikana georgialaiseen ruokakulttuuriin. Ohjelmasarjan avausjaksossa Rionin ravintoloitsija Sini Salminen kertoo Rionin synnystä ja omasta tiestään georgialaisen kulttuurin pariin.
Kaikki sai alkunsa Sinin ensimatkasta Georgiaan, jossa hän ihastui maan ruokakulttuuriin, vieraanvaraisuuteen ja yhteisöllisyyteen. Innostus johti lopulta georgialaisen ravintolan perustamiseen Suomeen, vaikka ajatus tuntui aluksi hullulta. Ensimmäinen Rioni-ravintola avattiin Espooseen pienellä budjetilla ja suurella talkoohengellä. Tampereelle laajennettiin korona-aikana, jotta työntekijöille saatiin töitä.
Ravintolan nimi Rioni tulee Georgian läpi virtaavasta joesta.
Kuuntele avausosa alta:
Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta
Etelä-Pirkanmaa 96,7
Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3
Kankaanpään seutu 106,7
Parkanon seutu 91,7
Tampere 107,8
Ylä-Pirkanmaa 91,5
Radio SUN on osa Pirmedioita.
studio@radiosun.fi
Mainosmyynti:myynti@radiosun.fi
Mainostrafiikki:radio@radiosun.fi
Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi
Radio SUN
Suvantokatu 13
33100 Tampere
Studio 010 5844 655
WhatsApp 043 2170 273
Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.