Kaupallinen yhteistyö

Georgialaisessa ruokakulttuurissa pöydät notkuvat ja ateriaa värittävät maljapuheet

today14.5.2025

Background
share close
MAINOS

Rionin ravintoloitsija Sini Salminen kertoo georgialaisesta ruoasta, viinistä ja ruokakulttuurista. Georgialainen keittiö perustuu tuhansia vuosia vanhoihin resepteihin, aitoihin raaka-aineisiin ja rehellisiin makuihin, ei turhaan kikkailuun.

Georgialainen ruokailu on näyttävää ja yhteisöllistä: pöydät notkuvat ruoasta, ja viiniä juodaan aina maljapuheiden siivittämänä. Viiniperinne Georgiassa ulottuu jopa 8000 vuoden taakse, ja lähes jokaisella talolla on oma kotiviininsä.

Kuuntele jakso kokonaisuudessaan alta:

MAINOS

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%