Listeners:
Top listeners:
Radio SUN
Rionin ravintoloitsija Sini Salminen kertoo georgialaisesta ruoasta, viinistä ja ruokakulttuurista. Georgialainen keittiö perustuu tuhansia vuosia vanhoihin resepteihin, aitoihin raaka-aineisiin ja rehellisiin makuihin, ei turhaan kikkailuun.
Georgialainen ruokailu on näyttävää ja yhteisöllistä: pöydät notkuvat ruoasta, ja viiniä juodaan aina maljapuheiden siivittämänä. Viiniperinne Georgiassa ulottuu jopa 8000 vuoden taakse, ja lähes jokaisella talolla on oma kotiviininsä.
Kuuntele jakso kokonaisuudessaan alta:
Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta
Etelä-Pirkanmaa 96,7
Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3
Kankaanpään seutu 106,7
Parkanon seutu 91,7
Tampere 107,8
Ylä-Pirkanmaa 91,5
Radio SUN on osa Pirmedioita.
studio@radiosun.fi
Mainosmyynti:myynti@radiosun.fi
Mainostrafiikki:radio@radiosun.fi
Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi
Radio SUN
Suvantokatu 13
33100 Tampere
Studio 010 5844 655
WhatsApp 043 2170 273
Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.