Uutiset

Tampereen kaupungin ulkoliikuntapaikat avataan porrastetusti

today2.5.2020

share close

Koronatilanteen vuoksi suljetut Tampereen kaupungin ylläpitämät ulkoliikuntapaikat avataan porrastetusti sekä kuntalaisten että seurojen käyttöön 4.5.2020. Sisäliikuntapaikat pidetään edelleen hallituksen linjauksen mukaisesti suljettuina 13.5.2020 asti. Ulkoliikuntapaikat tullaan avaamaan niin kuntalaisille kuin seuroillekin siten, että niissä voidaan harjoitella ohjatusti ja valvotusti. Harjoiteltaessa on huomioitava riittävät 1-2 metrin turvavälit eikä sairaana saa tulla harjoittelemaan.

Ensimmäisenä avataan 4.5. tekonurmikentät, yleisurheilukentät, beach-volley kentät ja retkeilyalueet. Luonnonnurmikentät avataan sään salliessa viimeistään tuoko-kesäkuun vaihteessa. Ulkoliikuntapaikkojen yhteydessä olevat WC-, huolto-, pukuhuone- ja muut sisätilat ovat suljettuina toistaiseksi, joten pukeutumiset ja suihkussa käynnit tehdään kotona.

– Tampereella on noudatettu hyvin valtioneuvoston antamia ohjeita esimerkiksi turvavälien pitämisessä. Ulkoilureiteillä on ollut paljon liikkujia, mutta turvavälit on pystytty huomioimaan hyvin. Ulkokentät päätettiin avata, jotta voitaisiin hiljalleen aktivoida yhteiskunnallista toimintaa poikkeusolojen purkamiseksi, Tampereen kaupungin sivistyspalveluiden johtaja Lauri Savisaari toteaa.

Ulkokenttien avaamiseen päädyttiin myös terveydenhuollon asiantuntijoiden näkemyksien pohjalta.

Kirjoittaja: Joonas Piiroinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%