Uutiset

Törkeät ylinopeudet ovat työllistäneet poliisia Pirkanmaalla

today27.8.2020

share close

Kuva: Suomen poliisi[/caption]

Törkeät ylinopeudet työllistivät poliisia keskiviikkona 26. elokuuta Pirkanmaalla. Räikeimmät nopeusrajoitusten ylityksen nähtiin keskiviikkoaamuna, jolloin poliisin tutka mittasi kaksi todella kovaa ylinopeutta tunnin sisällä moottoripyörällä ajettuna.

Ensin kuuden aikaan Lempääläntiellä nopeuksia valvomassa ollut poliisipartio mittasi Helsinkiä kohti kovalla vauhdilla ajaneen moottoripyörän nopeudeksi 177 kilometriä tunnissa 80km/h nopeusrajoitusalueella. Tuntia myöhemmin poliisi pysäytti toisen moottoripyöräilijän Pirkkalassa Varuskunnantiellä, joka vie lentokentältä Lempäälän Hakkariin. Moottoripyörällä oli vauhtia 160 kilometriä tunnissa tiellä jonka nopeusrajoitus on 70km/h. Molemmat moottoripyöräilijät saatiin kiinni ja määrättiin ajokieltoon törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäiltynä.

Myöhemmin keskiviikkona puolen päivän aikaan moottoritiellä Lempäälässä poliisi pysäytti henkilöauton kuljettajan, joka ohitteli oikean kaistan kautta ja ajoi 150 km/h nopeudella. Moottoritiellä nopeusrajoitus on 120 km/h. Kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, koska hän ei noudattanut nopeusrajoitusta ja ohitti edellä ajavia ajoneuvoja siten, että se oli omiaan aiheuttamaan vaaraa muille autoilijoille.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%