Koronavirus

Mänttä-Vilppulassa on todettu uusi koronatartuntaketju

today18.1.2021

share close

Mänttä-Vilppulan kaupungissa on meneillään koronatartuntaketju, jonka jäljitystyö on alkanut lauantai-iltana 16.1.2021, tiedottaa Mänttä-Vilppulan kaupunki. Tähän mennessä sairastuneita on 5 ja altistuneita karanteeniin asetettuja noin 70. Sairastuneita ja uusia karanteeniin asetettuja on sekä Kolhon koulusta, Vilppulankosken päiväkodista että Vilppulankosken koulusta.

Kolhon koulussa sekä Vilppulankosken päiväkodissa ja koulussa altistuneita on asetettu karanteeniin. Lisäksi muut Vilppulankosken päiväkodin henkilöstöstä ja lapsista ovat saaneet koronavilkku-tyyppisen varoituksen, mutta heitä ei ole asetettu karanteeniin. Koronavilkku-tyyppisen varoituksen tarkoituksena on kiinnittää henkilöiden huomiota siihen, että seuraavat vointiaan ja hakeutuvat heti koronatestiin, jos vähäisiäkään koronavirusinfektioon sopivia oireita ilmaantuu, kuten esimerkiksi kurkkukipua, nuhaa tai vatsaoireita. Varoitus on annettu Tays:n infektioyksikön ohjeistamana.

Kaupunki kertoo, että tartuntaketjun jäljitystyö jatkuu edelleen.

Kaupunki korostaa maskien käytön tärkeyttä. Maskeja tulee käyttää kaikissa kohtaamisissa niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Maskien käyttö on tärkeässä roolissa myös siinä, ettei laajoja tartuntaketjuja pääse muodostumaan.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%