Listeners:
Top listeners:
Radio SUN
Tampereella reilut kolme vuotta toiminut ravintola Kajo tarjoaa lähellä tuotettua ruokaa. Ravintoloitsija, kokki, Veli-Matti Lampinen kertoi ravintolan raaka-aineista jopa 95 % tulevan lähistöltä. Lampinen itse tunnetaan innokkaana raaka-aineiden kerääjänä suoraan luonnosta. Asiakkaiden lautasille päätyy Pirkanmaan metsistä mm. villiyrttejä, kuusenkerkkää sekä koivunlehtiä.
Veli-Matti Lampinen SUN Radion haastattelussa:
Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta
Etelä-Pirkanmaa 96,7
Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3
Kankaanpään seutu 106,7
Parkanon seutu 91,7
Tampere 107,8
Ylä-Pirkanmaa 91,5
Radio SUN on osa Pirmedioita.
studio@radiosun.fi
Mainosmyynti:myynti@radiosun.fi
Mainostrafiikki:radio@radiosun.fi
Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi
Radio SUN
Suvantokatu 13
33100 Tampere
Studio 010 5844 655
WhatsApp 043 2170 273
Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.