Päivän haastattelu

Ravintola Kajon tuotteista jopa 95 % tulee läheltä

today23.8.2021

Background
share close
Ravintola Kajon raaka-aineista huomattava osa tulee läheltä. (Kuva: kajoravintola.fi)

Tampereella reilut kolme vuotta toiminut ravintola Kajo tarjoaa lähellä tuotettua ruokaa. Ravintoloitsija, kokki, Veli-Matti Lampinen kertoi ravintolan raaka-aineista jopa 95 % tulevan lähistöltä. Lampinen itse tunnetaan innokkaana raaka-aineiden kerääjänä suoraan luonnosta. Asiakkaiden lautasille päätyy Pirkanmaan metsistä mm. villiyrttejä, kuusenkerkkää sekä koivunlehtiä.

Veli-Matti Lampinen SUN Radion haastattelussa:

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%