Listeners:
Top listeners:
Radio SUN
Lähiruoan ytimeen kuuluu raaka-aineiden tuoreus, puhtaus sekä jäljitettävyys. Lähiruoan perusajatus kiteytyy myös Poikain Parhaiden yritykseen ja tuotteisiin.
Vuonna 2016 tamperelaisyrityksen käsityöläisglögiä myytiin 1300 pulloa joulumarkkinoilla, lahjatavaraliikkeissä, pienissä kahviloissa ja supermarketeissa – sittemmin tuotanto on kasvanut suurempiin tiloihin, työntekijöiden määrä moninkertaistunut ja tuotevalikoima kasvanut uusiin tuotekategorioihin.
Toimitusjohtaja Nikolas Jokisalo kertoo tarkemmin Poikain Parhaiden toiminnasta sekä kuinka lähiruoan maantieteellinen käsite on laajentunut yrityksen kasvun myötä . Lisäksi kuullaan, kuinka yrityksen tuotteissa käytetään yhä enemmän taka-alalle jääneitä raaka-aineita, joilla on kuitenkin ollut perinteistä käyttöhistoriaa Suomessa aiemmin.
Kirjoittaja: Kaisu Lämsä
Etelä-Pirkanmaa 96,7
Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3
Kankaanpään seutu 106,7
Parkanon seutu 91,7
Tampere 107,8
Ylä-Pirkanmaa 91,5
Radio SUN on osa Pirmedioita.
studio@radiosun.fi
Mainosmyynti:myynti@radiosun.fi
Mainostrafiikki:radio@radiosun.fi
Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi
Radio SUN
Suvantokatu 13
33100 Tampere
Studio 010 5844 655
WhatsApp 043 2170 273
Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.