Listeners:
Top listeners:
Radio SUN
Pälkäneen Laitikkalassa sijaitseva Heikkilän Juustola tuottaa juustoja ja muita maitotuotteita. Yritys on niittänyt paitsi mainetta huippuravintoloiden keskuudessa, myös kerännyt kunniamainintoja. Vuonna 2019 se palkittiin Vuoden Lähiruoka -palkinnolla ja vuonna 2021 Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnolla.
Yrittäjä Pekka Moisio kertoi Heikkilän tilan kuulumiset ja myös tulevaisuuden suunnitelmista. Moision mukaan visioita tulevaisuudesta on, mutta varsinaisiin kasvutavoitteisiin mies suhtautuu maltillisesti: ”Kasvamisen ilon takia ei kannata laajentaa, koska käsityönä tehtyjen luomujuustojen markkina on kuitenkin rajallinen”.
Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta
Etelä-Pirkanmaa 96,7
Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3
Kankaanpään seutu 106,7
Parkanon seutu 91,7
Tampere 107,8
Ylä-Pirkanmaa 91,5
Radio SUN on osa Pirmedioita.
studio@radiosun.fi
Mainosmyynti:myynti@radiosun.fi
Mainostrafiikki:radio@radiosun.fi
Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi
Radio SUN
Suvantokatu 13
33100 Tampere
Studio 010 5844 655
WhatsApp 043 2170 273
Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.