Listeners:
Top listeners:
Radio SUN
Kalavapriikin Jesse Valkama kertoi SUN Herkkukesässä kirjolohen valmistamisesta grillissä. Kirjolohi sopii Valkaman mukaan erityisen hyvin nimenomaan grilliin.
Valkama vinkkasi, että kalaa ei turhaan kannata käännellä grillaamisen aikana, vaan sen kannattaa antaa kypsyä rauhassa nahkapuoli alaspäin.
Savustamiseen liittyen Jesse Valkama vinkkasi huolellista ennakkomaustamista.
Tarkempia reseptejä ja vinkkejä kalaruokiin löytyy osoitteesta www.kalaonni.fi
Kuuntele alta Jesse Valkaman vinkit kirjolohen käyttöön kesäkeittiössä:
Hit Mix kirjolohipala grillistä ja kesäinen lämmin salaatti
1pkt Hit Mix kirjolohipala
200g Bimi varsiparsakaali
100g Padron paprikoita
100g Siitakesieniä
100g Mansikkaa
1kpl Sitruuna
0,5 dl Soijaa
Öljyä
Suolaa
Pippuria
Tuoreita yrttejä
Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta
Etelä-Pirkanmaa 96,7
Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3
Kankaanpään seutu 106,7
Parkanon seutu 91,7
Tampere 107,8
Ylä-Pirkanmaa 91,5
Radio SUN on osa Pirmedioita.
studio@radiosun.fi
Mainosmyynti:myynti@radiosun.fi
Mainostrafiikki:radio@radiosun.fi
Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi
Radio SUN
Suvantokatu 13
33100 Tampere
Studio 010 5844 655
WhatsApp 043 2170 273
Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.