Kaupallinen yhteistyö

Arkea helpottavat laitteet käyvät nyt kaupaksi

today2.9.2024

Background
share close

Vaikka kuluttajat ovat olleet viime vuosina aiemaa tarkempia rahankäytössään, omaan kotiin ja arkeen olla edelleen oltu valmiita sijoittamaan. Moni on satsannut esimerkiksi parempaan sänkyyn ja patjaan ja myös esimerkiksi sähköpöydät ovat käyneet kaupaksi. Viime talvena lumilinko nousi todelliseksi hittituotteeksi ja nyt myös kengänkuivain löytää tiensä yhä useampaan kotiin.

Kengänkuivain pitää jalkineet kuivina

Kengänkuivain on yksi arkea helpottava laite, josta voi olla hyötyä ympäri vuoden. Kuivaimen tarkoitus on pitää jalkineet kuivina ja raikkaina. Esimerkiksi Hobbyhall.fi-verkkokaupan valikoimasta kengänkuivain on mahdollista tilata erilaisilla ominaisuuksilla. Osa Hobby Hallin kuivaimista käy kenkien lisäksi myös käsineiden kuivaamiseen.

Erityisesti sateisina ja lumisina vuodenaikoina kengät kastuvat helposti, ja kosteus voi aiheuttaa epämiellyttäviä hajuja sekä vahingoittaa materiaaleja. Kuivainten avulla on siis mahdollista myös pidentää omien kenkien käyttöikää. Kuivaimia on olemassa erilaisia, mutta pääpiirteittäin niiden toimintamekanismi on se, että ne lämmittävät ilmaa ja kierrättävät sitä sitten kengän sisällä. 

Osa kuivaimista toimii sähköllä, jolloin niissä on usein myös lämpötilan säädin. Desinfioivat ja hajuja parhaiten poistavat mallit toimivat usein UV-valoa hyödyntäen. Varsinkin monet lenkkeilijät ja maanviljelijät voivat hyötyä kuivaimesta merkittävästi. Suosittuja kengänkuivainmerkkejä ovat esimerkiksi Lenz, Melissa ja Modux.

Lumilinko voi olla ikäihmiselle tai suureen pihaan oiva valinta

Viime talvena yhä useampi suomalainen hankki myös lumilingon. Lumilinko tekee lumien luomisesta fyysisesti kevyempää ja lingoista on tullut viime vuosina aiempaa kestävämpiä. Moderni lumilinko on myös hyvin energiatehokas ja bensiinikäyttöisten laitteiden rinnalle on tullut myös sähkökäyttöiset mallit.

Lumilinko voi olla myös hyvin mieluisa lahja yksinasuvalle ikäihmiselle, joka joutuu luomaan lumet omasta pihastaan. Se voi olla esimerkiksi sopiva lahja 60 vuotiaalle naiselle, joka asuu omakotitalossa. Lumien kolaaminen voi olla hyvin raskasta, mutta lumilinko tekee siitä fyysisesti helpompaa. Linkojen toimintaperiaate perustuu moottoriin, joka pyörittää ruuvimaisia teriä tai lapoja, jotka keräävät lumen ja heittävät sen pois haluttuun suuntaan. Osa lingoista on suunniteltu niin, että ne pystyvät murskaamaan jäätyneen lumen, ennen sinkoamista ilmaan. Esimerkiksi Hobby Hallin valikoimassa suosittuja merkkejä ovat Hecht, Fornorth ja  Scheppach.

Muita suosittuja laitteita tällä hetkellä

Lehtipuhallin on syksyn ehdoton hittituote, joka nopeuttaa pihatöiden tekemistä merkittävästi syksyisin. Akku- tai bensiinikäyttöinen lehtipuhallin puhaltaa lehdet tehokkaasti yhteen paikkaan ja säästää aikaa, jota normaalisti kuluisi tuntikaupalla haravoinnissa. 

Myös kuivausrumpu on arjen pelastaja, erityisesti talviaikaan. Se kuivaa pyykit nopeasti, pehmentää tekstiilit ja vähentää silitystarvetta. Monissa malleissa on erilaisia ohjelmia, kuten allergiaohjelma, joka poistaa pölyhiukkaset. Rummusta voi olla suuri apu varsinkin suurille perheille.

Robottiluuttuajat ovat myös nousemassa suosioon robotti-imurien rinnalle. Ne eivät ainoastaan imuroi, vaan myös pesevät lattiat itsenäisesti, mikä säästää merkittävästi aikaa ja vaivaa. Näitä on nähty jo jonkin aikaa ostoskeskuksissa, mutta nyt niitä voi ostaa edullisesti myös kotikäyttöön. Myös älykkäät kodin järjestelmäassistentit helpottavat arkea ohjaamalla kodin toimintoja äänen avulla, mutta niiden käyttöönotto vaatii hieman perehtyneisyyttä vielä.

Näiden tuotteiden lisäksi Playstation 5 on hittituote, joka nyt hankitaan moniin koteihin ympäri Suomen. Konsolista voi iloa koko perheelle ja monet suosituimmista peleistä ovat moninpelejä, joihin voi osallistua useampi pelaaja yhtä aikaa. Black Friday -alennusmyynnit voivat tarjota jälleen huikeita tarjouksia pelikonsoleista.

Kirjoittaja: Mainostajan Sisaltoa

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%