Uutiset

Aluehallitus hyväksyi lähiasemaverkoston

today7.10.2024

Background
share close

Aluehallitus hyväksyi maanantaina lähiasemien ja osa-aikaisista palveluista koostuvien liikkuvien palvelujen verkoston.

Pirkanmaalla on laajojen sosiaali- ja terveysasemien ohella jatkossa lähiasemia, jotka tarjoavat tärkeimpiä perustason sosiaali- ja terveyspalveluja. Lähiasemat ovat Ikaalisissa, Kangasalan Ruutanassa ja Vatialassa, Kuhmoisissa, Pälkäneellä, Urjalassa, Lempäälän Kuljussa, Vesilahdessa sekä Tampereella Peltolammilla, Kaukajärvellä ja ulkoistetuilla asemilla Mehiläisen Hervannan ja keskustan toimipisteissä.

Lähiasemien lisäksi toimii yhdeksän perustason palvelua tarjoavaa palvelupistettä, joissa palvelua saa pääasiassa osa-aikaisesti ja ajanvarauksella. Lähiasemien palveluvalikoima vaihtelee. Palvelujen tarjontaa arvioidaan ja suunnitellaan sen mukaan, millaista palvelua alueiden väestö erityisesti tarvitsee. Näitä palveluja on valmisteluvaiheessa kutsuttu liikkuviksi palveluiksi. Palveluja tarjotaan Juupajoen, Kihniön, Ylöjärven Kurun, Pälkäneen Luopioisten, Sastamalan Mouhijärven, Punkalaitumen, Ruoveden, Tampereen Kämmenniemen sekä Kangasalan Sahalahden palvelupisteissä. Näiden palvelujen alueilla neuvotellaan erikseen toimitiloista, joissa palveluja tuotetaan.

Aluehallituksen päätös oli yksimielinen. Päätökseen esitettiin toivomusponsia, joita ei kuitenkaan äänestyksissä hyväksytty.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%