Referenssi: Ravintola Sasor

Referenssi | Ravintola Sasor ja Sorella

 

Olemme tehneet Ravintola Sasorin kanssa paikallista yhteistyötä ohjelmayhteistyön ja spottimainonnan merkeissä useamman vuoden ajan, aivan ravintolan avaamisesta lähtien. Ohjelmayhteistyössä on käytetty SUN Aamut ja SUN Iltapäivät -ohjelmayhteistyötä. Spottimainonnalla on tuotu esille kuluttaja- ja yritysasiakkaille ruokalistan vaihtoa, tarjouksia, tapahtumia, lounasta, yleistä imagoa sekä uutta Lounge-tilaa. Uuden toisen ravintolan mainonnassa on käytetty myös SUN Radion ja FUN Tampereen spottimainontaa ja ohjelmayhteistyötä, kuten aamuyhteistyötä ja Pasi Vainionperän ohjelman Vaihde Vapaalle -ohjelmayhteistyötä.

 

Ravintola Sasorin yrittäjä ja ravintoloitsija Sari Sorri kertoo:

"Yksityinen Ravintola Sasor tarjoaa puhtaita makuja kauden raaka-aineista. Käytämme paljon kotimaisia tuotteita, suosimme riistaa ja kalaa. Myös viinit ovat lähellä sydäntämme ja viinilistamme onkin yksi Tampereen laajimmista.

Olemme avanneet toisen ravintolamme kesällä 2020. Ravintola Sorella, Sasorin sisar, hakee vaikutteita etelä-eurooppalaisesta keittiöstä, tarjoten myös premium lihoja kotimaisilta pientuottajilta. Alakerran kellari klubilla nautitaan miellyttävästä tunnelmasta ja musiikista ihanien drinkkien ääressä. Käytämme tämän ravintolan lanseerauksessa ja mainonassa SUN Radion palveluita."

Sasor logo  

 

Kuuntele Ravintola Sasorin ja Ravintola Sorellan spotteja:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

 

Kiinnostuitko markkinoinnista SUN Radiossa? Ota yhteyttä.