Referenssi: Valkeakosen kaupunki – Talonäyttely

Background

Referenssi | Valkeakosken kaupunki: Talonäyttely

 

Olemme tehneet Valkeakosken kaupungin kanssa paikallista yhteistyötä Valkeakosken talonäyttely -tapahtuman tiimoilta. Yhteistyöhön kuului ohjelmayhteistyö, kisapromootio ja spottimainontaa SUN Radion taajuudella sekä Ideparkissa. Talonäyttelyyn liittyvässä, Unelmana pientalo -ohjelmasarjassa käsiteltiin pientalojen rakentamisen trendejä, kuten elinkaariasumista, uusiutuvia energiaratkaisuja, rakentamisen nopeutta ja kustannuksia sekä rahoitusta. Ohjelmayhteistyön, spottimainonnan ja verkon yhdistäminen oli tapahtuman kannalta äärimmäisen toimiva kokonaispaketti.

 

Valkeakosken kaupungin markkinointipäällikkö Petri Ahonen kertoo:

”Valkeakosken Talonäyttelyn tapahtumamarkkinoinnissa tehtiin tiivistä ja monipuolista yhteistyötä Sun Radion kanssa.  Yhdessä ideoidut yhteistyömuodot toteutettiin sovitun mukaisesti ja erittäin joustavasti.  Monipuolinen ja nousujohteiseksi rakennettu kampanja sisälsi mm. yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa tuotetun 10 viikkoa kestäneen ohjelmasarjan, kilpailuja, haastatteluja, bannereita sekä perinteistä spottimainontaa.

Talonäyttely ja sen markkinointi Sun Radiossa ylitti kaikki sille asetetut tavoitteet ja ennakko-odotukset.  Tapahtumassa vieraili lähes kaksinkertainen määrä kävijöitä tavoitteeseen verrattuna. Kävijät olivat juuri haluttua kohderyhmää (55% asunnon/tontinostoaikeissa) ja kaikki heistä (100%) olivat näyttelyyn tyytyväisiä.  Kaikki näyttelyalueen 60 omakotitonttia myytiin loppuun, mikä on Valkeakosken kaikkien aikojen tontinmyyntiennätys.  Lisäksi Valkeakosken maine ja tunnettuus asumisen segmentissä kasvoi merkittävästi pitkäkestoisen ja positiivisen julkisuuden ansiosta.

Sun Radiota on helppo suositella!”

 

Kuuntele Valkeakosken talonäyttely -spotit:

1.

2.

3.

 

 

Kiinnostuitko markkinoinnista SUN Radiossa? Ota yhteyttä.

[wpforms id=”385″]

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%