Päivän vieras

Paulina Ahokas

Paulina Ahokas

Tampere-talo on ollut tällä viikolla tasa-arvon puolesta puhumisen kärkipaikkoja koko maailmassa. Kansainvälisenä naistenpäivänä talossa vieraili mm. Suomen pääministeri Juha Sipilä ja Viron Presidentti Kersti Kaljulaid. Naisjärjestöjen Keskusliitto ja tasa-arvoasiain neuvottelukunta esittelivät suomalaisten konkreettisia tasa-arvotekoja ja 100 tasa-arvotekoa -hanketta.

Viikonloppuna luvassa on Women of the World-festivaali, jonka ohjelmassa on mukana mm. Presidentti Tarja Halonen ja Jenni Pääskysaaren käsikirjoittama Naurunkarkailu-gaala.

Tampere-talon toimitusjohtaja Paulina Ahokas vieraili SUN Radiossa Ilkka Lahden vieraana ja puhui myös paljon muista käynnissä olevista hankkeista, mm. Muumimuseosta ja hotellihankkeesta. Voit kuunnella otteet aamun ohjelmasta alta:

 

Lue lisää aiheesta:

Kommentointi ei ole käytössä.