Päivän vieras

Mikko Kangasjärvi

Mikko Kangasjärvi

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Tampere Beatles Happening käynnistyy perjantaina 7.4. Ohjelmassa on paitsi konsertteja, myös Beatles-kirkko, erilaisia keskustelutilaisuuksia, levymessut ja visailua. Tapahtuman pääpaikkana toimii Tampere-talo ja ohjelmaa riittää sunnuntaihin saakka.

Tampere Beatles Happeningin taiteellisena johtajana kolmatta vuotta toimii muusikko Mikko Kangasjärvi. Muun muassa Yö-yhtyeestä ja monista Beatles-tribuuttibändeistä tunnettu Kangasjärvi kävi puhumassa tämän vuoden tapahtumasta sekä itse Beatles-yhtyeestä.

Kuuntele vierailun valitut palat tästä:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>