Unelmana pientalo

Unelmana pientalo 18.4.: Aurinkoenergia

Unelmana pientalo 18.4.: Aurinkoenergia

Ohjelmasarjan kolmannessa osassa puhutaan aurinkoenergian hyödyntämisestä sähkön tuottamisessa.

-  Tendenssi on, että olemme alkaneet järkiperäistää asumisneliöiden määrää sekä asumiskustannuksia. Aurinkosähkö on täydentävänä energiantuotantojärjestelmänä kulujen pienentämiseen varteenotettava vaihtoehto, sillä tarvittavan tekniikan hinta on laskenut, kertoo Biolan Ekoasuminen Oy:n toimialapäällikkö Suvi Karirinne.

Tekniikan tohtori Karirinne kertoo jaksossa myös alalla lähitulevaisuudessa siintävistä, kauneusnäkökohdat yhä tarkemmin huomioivista trendeistä sekä pian Suomeenkin rantautuvista innovaatioista, joihin kuuluvat esimerkiksi suoraan talon rakenteisiin integroitavat aurinkosähköratkaisut.

Kuuntele jakso tästä:

 

Kuuntele ohjelmasarjan
muut jaksot tästä  >>

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>