Päivän vieras

Eemeli Suomi ja Jussi Puuska

Eemeli Suomi ja Jussi Puuska

Rullakiekon SM-liiga on käynnistynyt. Avausottelussa jääkiekon Liigastakin tuttu Eemeli Suomi teki Koovee Rollersin verkkoon kaksi ja syötti kolme maalia. Suomen edustama Pahalampi voitti ottelun maalein 5-2.

Rullakiekko on kehittyvä laji, jota parin vuoden takaisissa MM-kisoissa seurasi lähes täysi Hakametsän jäähalli. Alkavallakin kaudella Hakametsän suurimmassa hallissa on nähtävissä pelitapahtumien yhteydessä paljon oheistapahtumia, tähtipelaajia jakamassa nimikirjoituksia ja monenlaista muuta.

Pahalammen joukkueen GM Jussi Puuska ja hyökkääjä Eemeli Suomi vierailivat SUN Radion suorassa aamulähetyksessä. Kuuntele otteet ohjelmasta alta:

Rullakiekkokauden otteluohjelman ja tapahtumat löydät täältä: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/beta/tilastointi/index.php/tilastot-ja-ohjelmat?sstsbseason=&sstsblevel=124&sstsbdistrict=&sstsbstatgroup=5321

Jutussa mainitun videon löydät SUN Radion Facebook-sivulta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>