Uutiset

Lempäälässä on riehunut maastopalo perjantaista asti - pahin vaihe vihdoin ohi

Lempäälässä on riehunut maastopalo perjantaista asti - pahin vaihe vihdoin ohi

Lempäälän ja Kangasalan rajan tuntumassa Rutajärventiellä on riehunut jo perjantaiaamusta alkaen sitkeä maastopalo. Pirkanmaan pelastuslaitos sai palon kuitenkin hallintaan myöhään perjantai-iltana, jolloin aloitettiin palon sammutustyöt.  Tänään lauantaina paloa valvotaan tarkasti ja tarvittaessa sammutustöitä jatketaan, jos palo roihahtaa uudelleen. Maastopalo ulottui pahimmillaan jopa 50 hehtaarin alueelle. Palo ehti tuhota noin kahdeksan hehtaarin verran maastoa.

Sammutustöihin on osallistunut 25 pelastuslaitoksen yksikköä ja vapaapalokuntalaisia. Myös kolme sammutuskonetta on lentänyt ilmoissa sammuttamassa paloa. Suomen Puolustusvoimien joukko-osasto ja vapaapalokunta valvoivat maastopaloa perjantain ja lauantain välisen yön.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko maastopalo aiheuttanut ihmisvahinkoja. Myöskään palon syttymis-syystä ei ole toistaiseksi tietoa. Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen maastopalosta perjantaiaamuna kello 10.25.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>