Uutiset

Lempäälässä on riehunut maastopalo perjantaista asti – pahin vaihe vihdoin ohi

today20.5.2017

share close

Lempäälän ja Kangasalan rajan tuntumassa Rutajärventiellä on riehunut jo perjantaiaamusta alkaen sitkeä maastopalo. Pirkanmaan pelastuslaitos sai palon kuitenkin hallintaan myöhään perjantai-iltana, jolloin aloitettiin palon sammutustyöt.  Tänään lauantaina paloa valvotaan tarkasti ja tarvittaessa sammutustöitä jatketaan, jos palo roihahtaa uudelleen. Maastopalo ulottui pahimmillaan jopa 50 hehtaarin alueelle. Palo ehti tuhota noin kahdeksan hehtaarin verran maastoa.

Sammutustöihin on osallistunut 25 pelastuslaitoksen yksikköä ja vapaapalokuntalaisia. Myös kolme sammutuskonetta on lentänyt ilmoissa sammuttamassa paloa. Suomen Puolustusvoimien joukko-osasto ja vapaapalokunta valvoivat maastopaloa perjantain ja lauantain välisen yön.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko maastopalo aiheuttanut ihmisvahinkoja. Myöskään palon syttymis-syystä ei ole toistaiseksi tietoa. Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen maastopalosta perjantaiaamuna kello 10.25.

 

Kirjoittaja: Joonas Piiroinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%