Päivän vieras

Rowan Rafferty - Tapahtumajärjestäjä tuo juurevuutta Tampereen kesään

Rowan Rafferty - Tapahtumajärjestäjä tuo juurevuutta Tampereen kesään

Nem Agency Oyn Rowan Rafferty toimii musiikkitapahtumien parissa musiikkityylistä riippumatta. Popin, rockin, heavyn ja iskelmällistenkin tapahtumien taustalla on yleisölähtöisyys ja se, että järjestelyt ovat toimivia.  Tapahtumia NEM Agencyn kautta on järjestetty alkuvuoden 2017 aikanakin jo suuri määrä, pelkästään huhtikuussa eri keikkoja oli n. 60 kappaletta.

Tällä hetkellä tapahtumajärjestäjän arkipäivään kuuluu sääennusteiden seuraamista, alkavien tapahtumien viimeisiä järjestelyjä ja jo tulevien vuosien suunnittelua.

Kesä on alkamaisillaan ja suveen kuuluvien tapahtumien kirjo näkyy eri puolilla maata. Tampereella alkukesän tuttavuuksiin kuuluvat mm. juurevan musiikin ystäville suunnattu Viikinsaaren Saariblues 10. kesäkuuta sekä juhannuksena jo viidettä kertaa järjestettävä Valtteri Festival.

15-vuotiaana ensimmäisen tapahtumansa järjestänyt Rafferty uskoo elävän musiikin voimaan ja hyvin järjestettyihin yleisöä kiinnostaviin tapahtumiin.

Rowan Rafferty poikkesi suorassa SUN Uusi Aamu -lähetyksessä Ilkka Lahden vieraana. Otteet ohjelmasta voit kuulla alta:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>