Unelmana pientalo

Unelmana pientalo 6.6.: Valkeakosken talonäyttely innostaa edullisuudellaan

Unelmana pientalo 6.6.: Valkeakosken talonäyttely innostaa edullisuudellaan

Ohjelmasarjan päätösjaksossa Valkeakosken talonäyttelyn projektipäällikkö Petri Ahonen kertoo perjantaina 4.8. avautuvan ainutlaatuisen näyttelyn ideasta ja ohjelmasta.

- Lähdimme tekemään omanlaista tapahtumaa omista lähtökohdistamme, emmekä tällä kertaa hypänneet vuosia vievään asuntomessujunaan. Olemme halunneet tehdä houkuttelevan ja kiinnostavan tapahtuman, joka on samalla myös mahdollisimman hyvin tavallisten ihmisten saavutettavissa, kertoo Valkeakosken palveluksessa myös kaupungin asuntomessuvuonna 2009 työskennellyt Ahonen.

Länsi-Lintulassa - aivan Asuntomessuilta tutun alueen vieressä - sijaitsevat talot ovat kooltaan pieniä, ja talojen hinta tontteineen on 150-200 tuhatta euroa. Kohtuuhintaisuus ja saavutettavuus ulottuvat johtoajatuksina myös talonäyttelyn yleisötapahtuman kulkuun.

- Liput näyttelyyn maksavat kympin, pysäköinti alueelle on maksutonta, kahvin saa parilla eurolla eikä vissystäkään joudu pulittamaan vitosta, Ahonen luonnehtii.

Kuuntele jakso tästä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>