Päivän vieras

Takaisin huipulle tähtäävä Sanni Utriainen on opetellut hyväksymään, ettei aina kulje

Takaisin huipulle tähtäävä Sanni Utriainen on opetellut hyväksymään, ettei aina kulje

Nokialaislähtöinen Sanni Utriainen kävi tiistaina Päivän vieraana.[/caption]

Kaksi kertaa Suomea olympialaisissa edustaneen keihäänheittäjä Sanni Utriaisen kanssa puhuttiin tiistaina mm. huippu-urheilijalle kasaantuvista suorituspaineista sekä ylenmääräisen paineen purkamiskeinoista.

Tampereen Pyrintöä nykyään edustava Utriainen kertoi, että yksittäinen heittosuoritus saattaa muodostua hyvinkin pelottavaksi kokemukseksi silloin, jos heitto ei kulje, vaikka alla olisi niin nuorten kuin aikuistenkin kilpailuista voitettuja mitaleita.

Vuonna 2010 alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden sekä aikuisten SM-kultaa voittanut Utriainen tähtää takaisin maailman huipulle, kauden päätavoitteen siintäessä elokuussa Lontoossa järjestettävissä yleisurheilun MM-kisoissa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>