Päivän vieras

Karoliina Kauhanen Keskiaikafestivaalin pyörteissä

Karoliina Kauhanen Keskiaikafestivaalin pyörteissä

Hämeen keskiaikafestivaalien järjestelyissä mukana oleva Karoliina Kauhanen liikkuu vielä toistaiseksi nykyajan vaatetuksessa. 16.-20. elokuuta Hämeen Linnan ympäristö on kuitenkin vahvasti keskiajan hengessä, ja esiintyjien, järjestäjien sekä yhä useampien kävijöidenkin puvustus on vahvasti ajan hengen mukainen.

Tänä kesänä Hämeenlinnassa tapahtumassa nähdään mm. Viikinkihevin kuningas Turisas, Manner-Suomen suurin viikinkitaistelunäytös ja Medieval Combat Sport Finlandin järjestämä keskiaikaisen haarniskamiekkailun eli buhurtin SM-osakilpailu.

Karoliina Kauhanen kävi Ilkka Lahden vieraana SUN Radion aamuohjelmassa. Kuuntele paloja ohjelmasta alta:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>