Päivän vieras

Paul McBeth ja Jussi Meresmaa kutsuvat frisbeegolfin pariin

Paul McBeth ja Jussi Meresmaa kutsuvat frisbeegolfin pariin

Pirkanmaalla valmistaudutaan heinäkuun loppupuolella järjestettäviin frisbeegolfin kansainvälisiin Disc Golf European Open-kisoihin. Kilpailua on järjestetty Suomessa jo useana kesänä ja suosio kasvaa koko ajan katsojien keskuudessa. Kahden viikon päästä koittavan kilpailun ensimmäinen joukkuekilpailu alkaa 19. heinäkuuta ja yksilökilpailun pariin päästään Nokialla 20.-23.7.

Lajin maailmanlaajuisesti tunnetuin tähti on USA:lainen nelinkertainen maailmanmestari Paul McBeth, joka vieraili SUN Radiossa Yhdysvaltain kansallispäivänä yhdessä  Disc Golf European Openia Nokialla järjestävän Innova Champion Europe Oy:n Jussi Meresmaan kanssa. McBethin lähiaikojen ohjelmaan ennen Nokian tärkeää kilpailua kuuluu promootiota Suomessa sekä yksi valmistava kisa Tallinnassa.

Otteita ohjelmasta voit kuunnella alta:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>