Päivän vieras

Paul McBeth ja Jussi Meresmaa kutsuvat frisbeegolfin pariin

today4.7.2017

share close

Pirkanmaalla valmistaudutaan heinäkuun loppupuolella järjestettäviin frisbeegolfin kansainvälisiin Disc Golf European Open-kisoihin. Kilpailua on järjestetty Suomessa jo useana kesänä ja suosio kasvaa koko ajan katsojien keskuudessa. Kahden viikon päästä koittavan kilpailun ensimmäinen joukkuekilpailu alkaa 19. heinäkuuta ja yksilökilpailun pariin päästään Nokialla 20.-23.7.

Lajin maailmanlaajuisesti tunnetuin tähti on USA:lainen nelinkertainen maailmanmestari Paul McBeth, joka vieraili SUN Radiossa Yhdysvaltain kansallispäivänä yhdessä  Disc Golf European Openia Nokialla järjestävän Innova Champion Europe Oy:n Jussi Meresmaan kanssa. McBethin lähiaikojen ohjelmaan ennen Nokian tärkeää kilpailua kuuluu promootiota Suomessa sekä yksi valmistava kisa Tallinnassa.

Otteita ohjelmasta voit kuunnella alta:

Kirjoittaja: Ilkka Lahti

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%