Päivän vieras

Poliisi turvaa pienten koulutietä

Poliisi turvaa pienten koulutietä

Lasten koulut alkavat jälleen torstaina ja perjantaina Pirkanmaalla. Pienemmät koulutien kulkijat ovat vielä melko tottumattomia liikenteessä menemiseen ja tarvitsevat turvaa aikuisilta. Sisä-Suomen Poliisi turvaa koulutietä omalta osaltaan.

Moottoripyörällä työtä tekevä vanhempi konstaapeli Jarkko Heinonen Tampereen liikenneyksiköstä vieraili SUN Radion studiossa Ilkka Lahden vieraana torstaina. Kuuntele ohjeet ja muistutukset koulujen alun liikenteestä alta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>