Päivän vieras

Karri Kivi ja Ilves aloittaa kautensa

Karri Kivi ja Ilves aloittaa kautensa

Tampereella Hakametsässä aloitetaan kauden 2017-2018 jääkiekko-ottelut perinteikkäällä Tampere Cupilla.

Perjantaina päivällä kello 16.30 kohtaajat HIFK ja Pelicans. Illalla kello kahdeksalta paikallisottelussa kohtaa viime kauden tulinen puolivälieräpari Ilves ja Tappara. Decens Tampere Cupin lauantain finaaleihin etenevät perjantain pelien voittajat.

Ilveksen päävalmentaja Karri Kivi on ollut päätoimensa lisäksi esillä myös television asiantuntijatehtävissä ja jopa popmusiikissa. Karri Kivi vieraili SUN Radion aamulähetyksessä Ilkka Lahden vieraana Tampere Cupin aamuna. Otteet lähetyksestä voit kuunnella alta:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>