Uutiset

Potkonen iski finaaliin Italiassa

Potkonen iski finaaliin Italiassa

Rion olympiamitalisti Mira Potkonen nyrkkeili uransa ensimmäisen Euroopan Unionin mestaruuskilpailujen finaalipaikan perjantai-iltana Italiassa. Suomen nyrkkeilyn kärkinimi kohtasi semifinaalissa Englannin 175 senttisen Shona Whitwellin, joka voitti edellisellä kierroksella Ruotsin nuorten maailmanmestarin Agnes Alexiussonin.
Suomalaisen maltti kesti hyvin eilen läpi koko ottelun. Hyvin liikkuva englantilainen riisuttiin aseista yksinkertaisella ja tehokkaalla nyrkkeilyllä.
Englantilainen sai varotuksen sitomisesta ja hyökkäyshalut kariutuivat Potkosen painavien iskujen löydettyä tiensä perille kerta toisensa jälkeen. Potkonen voitti ottelun ylivoimaisesti kaikin tuomariäänin 5-0.
Sunnuntain finaalissa vastaan asettuu Irlannin Kelly Harrington. Irlantilainen on sarjan 64 kiloa MM-kakkonen muutaman vuoden takaa ja vaihtoi sarjaa alemmas Katie Taylorin siirryttyä ammattilaiseksi. Naiset ovat kohdanneet kertaalleen muutamia vuosia sitten Ruotsin Golden Girl -turnauksessa. Tuolloin suomalainen vei voiton.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>