Uutiset

Potkonen iski finaaliin Italiassa

today12.8.2017

share close
Rion olympiamitalisti Mira Potkonen nyrkkeili uransa ensimmäisen Euroopan Unionin mestaruuskilpailujen finaalipaikan perjantai-iltana Italiassa. Suomen nyrkkeilyn kärkinimi kohtasi semifinaalissa Englannin 175 senttisen Shona Whitwellin, joka voitti edellisellä kierroksella Ruotsin nuorten maailmanmestarin Agnes Alexiussonin.
Suomalaisen maltti kesti hyvin eilen läpi koko ottelun. Hyvin liikkuva englantilainen riisuttiin aseista yksinkertaisella ja tehokkaalla nyrkkeilyllä.
Englantilainen sai varotuksen sitomisesta ja hyökkäyshalut kariutuivat Potkosen painavien iskujen löydettyä tiensä perille kerta toisensa jälkeen. Potkonen voitti ottelun ylivoimaisesti kaikin tuomariäänin 5-0.
Sunnuntain finaalissa vastaan asettuu Irlannin Kelly Harrington. Irlantilainen on sarjan 64 kiloa MM-kakkonen muutaman vuoden takaa ja vaihtoi sarjaa alemmas Katie Taylorin siirryttyä ammattilaiseksi. Naiset ovat kohdanneet kertaalleen muutamia vuosia sitten Ruotsin Golden Girl -turnauksessa. Tuolloin suomalainen vei voiton.

Kirjoittaja:

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%