nyrkkeily

9 Results / Page 1 of 1

Uutiset

Potkonen ja Gustafsson iskivät Euroopan mestareiksi

Tampereen Voimailuseuran Mira Potkonen ja Elina Gustafsson juhlivat nyrkkeilyn Euroopan mestaruuksia. Potkonen voitti tiistaina sarjan 60 kiloa loppuottelussa venäläisen Anastasia Beljakovan. Gustafssonin vastustaja 69 kilon sarjassa oli niin ikään Venäjää edustava Jaroslava Jakushina. Euroopan mestaruus oli kummallekin iskijälle uran ensimmäinen. Kisat käytiin Bulgariassa.

today13.6.2018

Uutiset

Akaan Iskun nyrkkeilijä Satu Lehtonen ottelee SM-kullasta

Akaan Iskun nyrkkeilijä Satu Lehtonen on kiinni SM-kullassa huomenna sunnuntaina. Lehtonen on varmistanut paikkansa huomenna Porissa pidettävään nyrkkeilyn SM-finaaliin. Lehtonen voitti eilisessä SM-kisojen avausottelussa Helsingin Tarmon Noora Kososen tuomariäänin 5-0. Sarjan 48 kiloa SM-kullasta otteleva Lehtonen saa huomenna vastaansa Raahen Nyrkkeilijöiden Riikka Väärälän.

today14.4.2018

Uutiset

Potkonen iski finaaliin Italiassa

Rion olympiamitalisti Mira Potkonen nyrkkeili uransa ensimmäisen Euroopan Unionin mestaruuskilpailujen finaalipaikan perjantai-iltana Italiassa. Suomen nyrkkeilyn kärkinimi kohtasi semifinaalissa Englannin 175 senttisen Shona Whitwellin, joka voitti edellisellä kierroksella Ruotsin nuorten maailmanmestarin Agnes Alexiussonin. Suomalaisen maltti kesti hyvin eilen läpi koko ottelun. Hyvin liikkuva englantilainen riisuttiin aseista yksinkertaisella ja tehokkaalla nyrkkeilyllä. Englantilainen sai varotuksen sitomisesta […]