Päivän vieras

Mikko Kuitunen ja Samuli Korhonen valmiina Business Battleen

Mikko Kuitunen ja Samuli Korhonen valmiina Business Battleen

Kolmatta kertaa Tampereella perjantaina järjestettävä Business Battle-yritystapahtuma käsittelee tänä vuonna valtaa ja vallankäyttöä.

Asiat ratkotaan erityiseen tapaan, kun  kuusi vallanpitäjää nousee kehään ottamaan verbaalisesti mittaa toisistaan ja haastamaan viime vuosien The Ultimate Business Warrior Mikko Kuitusen. Alkuerät käydään ennalta määrättyjen kamppailuparien mittelöinä, ja finaalidebatin voittaja ratkeaa yleisöäänestyksellä.

Taistelemassa ovat Jutta Gustafsberg, valmentaja Karri Kivi, feministi  Rosa Meriläinen, DNA Oyj:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck , Instan kyberturvallisuusjohtaja Jarno Limnéll sekä voitokkaasti aiempina vuosina battlannyt Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen.

Tapahtumaa järjestävä Samuli Korhonen, johtaja Mainostoimisto Propagandasta ja Vincitin johtaja Mikko Kuitunen vierailivat SUN Radiossa Ilkka Lahden vieraina perjantaiaamuna. Kuuntele otteet ohjelmasta alta:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>