Päivän vieras

Virroilla tehdään kulttuuria voimalla 40 miehen

Virroilla tehdään kulttuuria voimalla 40 miehen

Virroilla on Suomi 100-juhlavuoteen tehty useampia yhteisöllisiä kultturiesityksiä, joissa halutaan saada tavalliset paikalliset mukaan kulttuurin tekemiseen. Aiemmin tänä vuonna Virroilla on esityksiä tehty jo naisten sekä nuorten kanssa, nyt vuorossa ovat miehet.

Power! -esitys nähdään kahdesti, 2.12. Virroilla, sekä 9.12. Mänttä-Vilppulassa. Kyseessä on ääni- ja valomaisemaan nojaava elämyksellinen esitys, jossa miejoukko tulkitsee Suomen historian tapahtumia aina metsästyksestä sodankäyntiin ja edelleen formuloista digitalisaatioon. Esitys on Suomen valtion listalla yhtenä virallisista Suomi 100 -tapahtumista.

Virtain kaupungin kulttuurisihteeri Päivi Ylimys vieraili SUN Radiossa Ilkka Lahden vieraana tiistaiaamuna. Kuuntele otteet ohjelmasta!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>