Yleinen

Laura Huhtasaari: ”Ottaisin tarvittaessa kantaa päivänpolitiikkaan”

today16.1.2018

share close

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari osallistuisi valtakunnan ykkösvirkaa hoitaessaan tarvittaessa myös päivänpolitiikkaan. Hänen mielestään valtion päämies saa arvonsa kansan tietoisuuteen olemalla aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija. Jos tilanne vaatisi, niin Mäntyniemen avainten haltijana Huhtasaari avaisi suunsa päivänpolttavissa debateissa.

Laura Huhtasaaren arvojohtajuus presidenttinä rakentuisi kivijalalle, johon on muurattu suomalaisten hyvinvoinnin ja turvallisuuden meneminen kaiken muun edelle.
– Isänmaallisuus ja perinteiset arvot. Kansallinen etu ja sisäinen solidaarisuus. Suomen itsenäisyyden palauttaminen, ehdokas listaa asioita, joita hän pitäisi valtionjohtajana vahvasti esillä.
Perussuomalaisen presidenttikandidaatin mukaan yhteiskuntamme turvaa vakaasti arvomaailmaan, jossa kunnioitetaan kotia, uskontoa ja isänmaata.

”Huolehditaan kansalaisistamme”

– Tasavallan presidenttinä käyttäisin vaikutusvaltaani Suomen ja suomalaisten etujen ajamiseen niin maamme sisällä kuin rajojemme ulkopuolellakin, perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari sanoo.[/caption]

Tasavallan presidentti vastaa maan turvallisuuspolitiikasta. Laajasti käsitettynä turvallisuus merkitsee myös kansalaisen sisäistä turvallisuuden tunnetta.
Laura Huhtasaaren mielestä maamme sisäinen turvallisuus kumpuaa siitä, että kansakunnallamme on taloudellinen, moraalinen ja kulttuurinen oikeus huolehtia ensin omista kansalaisistamme ja näiden tarpeista.
– Tätä oikeutta meidän ei tarvitse pyytää anteeksi, hän korostaa.
– Maailma olisi paljon nykyistä parempi paikka, mikäli kaikki valtiot tekisivät samalla tavalla, presidenttiehdokas lisää.
Huhtasaaren mukaan kansalaisen turvallisuuden tunne on vakaa, kun yhteiskunta huolehtii kokonaisturvallisuudesta, rajavalvonnasta ja oikeudenmukaisen politiikan toteutumisesta.
– Suomen puolustuksesta on pidettävä hyvää huolta. Jalkaväkimiinat on palautettava rajavyöhykkeille eli maamme on irtauduttava Ottawan sopimuksesta. Suomen on luotava hyvät diplomaattiset suhteet joka ilmansuuntaan. Diplomatiallakin on enemmän tehoa, kun oma puolustuksemme on kunnossa, hän miettii.
Kansalaisten hyvinvointi lepää Huhtasaaren mukaan esimerkiksi sellaisen teollisuuspolitiikan varassa, jossa Suomessa riittää työikäisille töitä.
– Lisäksi meidän on toteutettava sellaista maahanmuuttopolitiikkaa, joka ei lisää rikollisuutta tai murenna huoltosuhdetta, hän linjaa.
Laura Huhtasaaren Suomi on maa, jossa kaikki alueet ovat asuttuja.
– Kokonaisturvallisuudesta huolehtimiseen kuuluu, että myös kriisien aikana turvaamme huoltovarmuutemme, taloutemme, terveydenhuoltomme sekä väestömme suojaamisen. Kun pidämme asiamme rauhan aikana kunnossa, niin kriisin kohdatessa vahingot jäävät mahdollisimman pieniksi, hän sanoo.

”Viihtyisin kansan parissa”

Jos kansalaiset antaisivat Laura Huhtasaarelle valtakirjan presidentin virkaan, hän olisi kansan parissa ja ihmisten tavoitettavissa mahdollisimman paljon.
– Presidentiksi valitseminen olisi suuri kunnia, joten suhtautuisin asiaan presidentti-instituution ansaitsemalla vakavuudella ja arvokkuudella, hän vakuuttaa.
Huhtasaaren presidenttiydessä olisi sijansa niin alueellisen kuin sosiaalisen eriarvoistumisen ehkäisemiselle.
– Se on arvokysymys. On taattava riittävät voimavarat siihen, että puutteelliset ja syrjään sysäytyneet ihmiset pysyisivät osallisina arvokkaina yhteiskuntamme jäseninä. Haasteen voittamiseen tarvitaan muutakin kuin resursseja. Meidän on vaalittava kunnioittavaa ja hyväksyvää ilmapiiriä kaikkia kohtaan. Jokaisen ihmisen fyysistä ja psyykkistä koskemattomuutta on korostettava. Tätä asiaa pitäisin maan äitinä oman esimerkkini voimalla esillä, perussuomalaisehdokas sanoo.
Laura Huhtasaari ei kuulu mihinkään tunnustuskuntaan.
– Olen ekumeeninen kristitty, hän kuvaa itseään.

MATTI PULKKINEN

 Perustiedot: Laura Huhtasaari
KOKO NIMI: Laura Talvikki Huhtasaari
SYNTYMÄAIKA: 30.3.1979
NYKYINEN AMMATTI: kansanedustaja (kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja, uskonnon aineenopettaja, erityisopettaja)
PERHEOLOT: Mies ja 2 tytärtä
HARRASTUKSET: Lukeminen, käsityöt, liikunta

Lue Perussuomalaisten Pirkanmaan piiri ry:n vesilahtelaisen hallituksen jäsenen, Ari Perämaan kommentit Huhtasaaresta. 

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

Katso myös nämä

Yleinen

Poliisi otti kiinni eilisessä junaonnettomuudessa mukana olleen auton kuljettajan

Henkilöauto ja taajamajuna törmäsivät toisiinsa eilen alkuillasta Mänttä-Vilppulassa. Onnettomuudessa loukkaantui kolme, henkilöauton kyydissä ollutta, matkustajaa ja heidät toimitettiin sairaalaan saamaan jatkohoitoa. Ajoneuvon kuljettaja, keski-suomalainen mieshenkilö, tarkastettiin paikalla lääkintähenkilöstön toimesta, jonka jälkeen hänet on toimitettu kiinniotettuna poliisin tiloihin. Junan matkustajia, jotka ovat mahdollisesti loukkaantuneet tai heillä on muita korvausvaateita, pyydetään ottamaan […]

today19.8.2020


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%