Supermessut - Hyppy kesään!

Supermessut - Hyppy kesään!: Trenditkäät huonekasvit

Supermessut - Hyppy kesään!: Trenditkäät huonekasvit

Kuva: Kukkakauppa Opuntia[/caption]

Supermessut – Hyppy kesään -ohjelmasarja käsittelee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20. - 22.4. järjestettävien Supermessujen teemoja. Ohjelman viidessä jaksossa kuulet ajankohtaisia aiheita mm. trendikkäistä huonekasveista, parvekesisustamisesta, kotimaisten vaatteiden valmistuksesta, vinyylilevyharrastuksesta sekä matkailun tämän hetken kuumista ilmiöistä.

Supermessut Hyppy kesään -ohjelmasarja starttaa SUN Radiossa ti 20.3.2018. Lähetysajat tiistaisin klo 14.30, uusinnat torstaina klo 8.30 ja lauantaina klo 12.30.

Supermessut - Hyppy kesään! ensimmäisessä jaksossa pureudutaan trendikkäihin huonekasveihin. Jussi Koski Kukkakauppa Opuntiasta kertoo mm.  muodissa olevista viherkasveista, mitä asioita tulee huomioida vihersisustamisessa sekä mikä vaikutus kasveilla on huoneilmaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>