Supermessut - Hyppy kesään!: Trenditkäät huonekasvit

Kuva: Kukkakauppa Opuntia

Supermessut – Hyppy kesään -ohjelmasarja käsittelee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20. - 22.4. järjestettävien Supermessujen teemoja. Ohjelman viidessä jaksossa kuulet ajankohtaisia aiheita mm. trendikkäistä huonekasveista, parvekesisustamisesta, kotimaisten vaatteiden valmistuksesta, vinyylilevyharrastuksesta sekä matkailun tämän hetken kuumista ilmiöistä.

Supermessut Hyppy kesään -ohjelmasarja starttaa SUN Radiossa ti 20.3.2018. Lähetysajat tiistaisin klo 14.30, uusinnat torstaina klo 8.30 ja lauantaina klo 12.30.

Supermessut - Hyppy kesään! ensimmäisessä jaksossa pureudutaan trendikkäihin huonekasveihin. Jussi Koski Kukkakauppa Opuntiasta kertoo mm.  muodissa olevista viherkasveista, mitä asioita tulee huomioida vihersisustamisessa sekä mikä vaikutus kasveilla on huoneilmaan.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>