Supermessut - Hyppy kesään!

Supermessut - Hyppy kesään!: Vinyyli-ilmiö

Supermessut - Hyppy kesään!: Vinyyli-ilmiö

Supermessut – Hyppy kesään -ohjelmasarja käsittelee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20. - 22.4. järjestettävien Supermessujen teemoja.Ohjelman viidessä jaksossa kuulet ajankohtaisia aiheita mm. trendikkäistä huonekasveista, parvekesisustamisesta, kotimaisten vaatteiden valmistuksesta, vinyylilevyharrastuksesta sekä matkailun tämän hetken kuumista ilmiöistä.

Supermessut Hyppy kesään -ohjelmasarja kuullaan tiistaisin klo 14.30, uusinnat torstaina klo 8.30 ja lauantaina klo 12.30.

Supermessut - Hyppy kesään! kolmannessa jaksossa puhutaan vinyyliharrastuksesta.  Tänä vuonna Supermessuilla on mukana upouusi levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta. Plattan tuottaja Marko Tuominen piipahti aiheen tiimoilta SUN Radion studiossa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>