Supermessut - Hyppy kesään!

Supermessut – Hyppy kesään!: Vinyyli-ilmiö

today10.4.2018

share close

Supermessut – Hyppy kesään -ohjelmasarja käsittelee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20. – 22.4. järjestettävien Supermessujen teemoja.Ohjelman viidessä jaksossa kuulet ajankohtaisia aiheita mm. trendikkäistä huonekasveista, parvekesisustamisesta, kotimaisten vaatteiden valmistuksesta, vinyylilevyharrastuksesta sekä matkailun tämän hetken kuumista ilmiöistä.

Supermessut Hyppy kesään -ohjelmasarja kuullaan tiistaisin klo 14.30, uusinnat torstaina klo 8.30 ja lauantaina klo 12.30.

Supermessut – Hyppy kesään! kolmannessa jaksossa puhutaan vinyyliharrastuksesta.  Tänä vuonna Supermessuilla on mukana upouusi levyihin ja musiikkiin keskittyvä Platta. Plattan tuottaja Marko Tuominen piipahti aiheen tiimoilta SUN Radion studiossa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

Katso myös nämä

Supermessut - Hyppy kesään!

Supermessut – Hyppy kesään!: Parveketrendit

Supermessut - Hyppy kesään! viimeisessä jaksossa puhutaan Parveketrendeistä. Kukkakauppa Broncosta Niina Autti sekä Pihasuunnittelu Keväästä Maaret Järvinen toteuttavat Puutarha-messuille kahdeksan erityylisen asunnon parveketta, joiden kuvitteelliset asukkaat ovat eri-ikäisiä ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä.

today18.4.2018


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%