Supermessut - Hyppy kesään!

Supermessut - Hyppy kesään!: Suomalainen design

Supermessut - Hyppy kesään!: Suomalainen design

Kuva: OneManBand[/caption]

Supermessut – Hyppy kesään -ohjelmasarja käsittelee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20. - 22.4. järjestettävien Supermessujen teemoja.Ohjelman viidessä jaksossa kuulet ajankohtaisia aiheita mm. trendikkäistä huonekasveista, parvekesisustamisesta, kotimaisten vaatteiden valmistuksesta, vinyylilevyharrastuksesta sekä matkailun tämän hetken kuumista ilmiöistä.

Supermessut Hyppy kesään -ohjelmasarja kuullaan tiistaisin klo 14.30, uusinnat torstaina klo 8.30 ja lauantaina klo 12.30.

Supermessut - Hyppy kesään! kolmannessa jaksossa puhutaan kotimaisesta designista.  Hanna Riita-Pajunen OneManBand:stä kertoo mm. miksi Suomessa olisi hyvä valmistaa vaatteita ja millainen on tämän hetken suomalainen muoti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>