Uutiset

Hotelli-, ravintola- ja kylpylätoimintaa Mustalahteen? Särkänniemen aluetta uudistetaan voimakkaasti

Hotelli-, ravintola- ja kylpylätoimintaa Mustalahteen? Särkänniemen aluetta uudistetaan voimakkaasti

Tampereen Särkänniemen alue uudistuu lähivuosina. Tavoitteena on mahdollistaa Särkänniemen huvipuiston alueen kehittäminen sekä hotelli-, ravintola- ja kylpylätoimintojen toteuttaminen Mustalahden sataman alueelle.

Lisäksi halutaan luoda edellytykset Onkiniemen tehdaskiinteistöjen uudiskäytölle ja sen ympäristön täydennysrakentamiselle. Myös Sara Hildénin taidemuseota kehitetään. Nykyisen Mustalahden sataman alueelle ehdotetaan perustettavaksi ympärivuotista liikunnan, hyvinvoinnin ja luontotiedon Järvikeskusta.

Särkänniemen alueen asemakaavan luonnos asetetaan nähtäville ennen kesää. Tampereen uuden strategian tavoitteena on nostaa Tampere Pohjoismaiden vetovoimaisimmaksi elämyskaupungiksi seuraavien reilun kymmenen vuoden aikana.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>