Uutiset

Jälleen yksi maastopalo Pirkanmaalla

Jälleen yksi maastopalo Pirkanmaalla

Jälleen yksi maastopalo syttyi sunnuntaina Valkeakoskella. Väinöläntien ja Ukkosentien välillä olevan mäen päällä syttyi n 30 aaria maastoa palamaan. Pelastuslaitos sai kuitenkin palon hallintaan nopeasti iltapäivällä. Jälkisammutustöitä riitti pitkään sunnuntaina.

Metsäpalovaroitus on voimassa lähes koko maassa jo toista viikkoa putkeen. Avotulta ei saa tehdä, ja on otettava huomioon, että palo voi nyt saada alkunsa pienestäkin kipinästä. Maasto- ja metsäpalovaara on nyt historiallisen suuri.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>