Päivän vieras

Viuhahduskomedian Kaisa Hela ja Eppu Salminen kertoivat rankoista Me Too -havainnoistaan

Viuhahduskomedian Kaisa Hela ja Eppu Salminen kertoivat rankoista Me Too -havainnoistaan

Viikinsaaren kesäteatterissa 14.6.-11.8. esitettävässä Aatamin puvussa ja vähän Eevankin -musiikkikomediassa monissa rooleissa näyttelevät Kaisa Hela ja Eppu Salminen ovat vanhoja tuttuja, vaikka esiintyvätkin nyt ensimmäistä kertaa samassa työssä.[/caption]

Näyttelijät Kaisa Hela ja Eppu Salminen kävivät SUN Radiossa Päivän vieraina kertomassa torstaina 12.6. Viikinsaaren kesäteatterissa ensi-iltaan tulevasta musiikkikomediasta Aatamin puvussa ja vähän Eevankin. Agapetuksen romaanin pohjalta käsikirjoituksesta vastaa teoksen myös ohjannut Hanno Eskola. Näytelmän musiikki on uudelleen sovitettua Mikko Alataloa, Hela ja Salminen antavatkin runsaasti tunnustusta Antti Parangon johtaman orkesterin osaamiselle.

Viuhahduskomediaksikin kutsutun kesäteatteriasian lisäksi näyttelijöiden kanssa vakavoiduttiin puhumaan myös Me Too -kampanjansta. Salminen kertoi Teatterikorkeakoulun aikaisista, hätkähdyttävistäkin havainnoistaan, joista hän on myös kertonut kirjassaan Lasten ristiretki. Hela kertoi joutuneensa tekemään heti näyttelijäksi valmistumisen jälkeen töitä ohjaajien kanssa, joiden ote oli hyvin autoritaarinen ja nuorelle näyttelijälle raskas.

Aatamin puvussa ja vähän Eevankin -esityksillä ja Me Too -kampanjalla eivät näyttelijät näe pienestä viuhahtelusta huolimatta olevan tekemistä keskenään.

Kaisa Hela ja Eppu Salminen haastattelussa:

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>