Päivän vieras

Raikku rokkaa ja rakastaa jo 10. kertaa Kangasalla! Riku-Sippo Uotila vieraana

Raikku rokkaa ja rakastaa jo 10. kertaa Kangasalla! Riku-Sippo Uotila vieraana

Jo 10. kertaa vietettävä Raikku rokkaa ja rakastaa -festivaali on kasvanut pienestä juhlasta koko kansan kantrirock-festivaaliksi. Festivaalia vietetään Kangasalan Raikussa perjantaista lauantaihin 17.-18.8.

Lavalla nähdään mm. kansainvälinen blueskitaristi, laulaja ja lauluntekijä Erja Lyytinen, pop-yhtye Broadcast ja  kantrilaulaja Larry Peninsula. Lauantaina lavalle nousevat Suomea Euroviisuissa vuonna 1985 edustanut ja nykyisin jazzia, rockia ja bluesia yhdistelevä Sonja Lumme, Whistle Bait sekä Peltolan tilan isännän Riku-Sippo Uotilan luotsaama Still.

Riku-Sippo Uotila vieraili SUN Radiossa tiistaina!

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>