harrasta

Liiku ja harrasta: Kuntosaliharjoittelu - oleellisimmat laitteet ja harjoittelurytmi

Liiku ja harrasta: Kuntosaliharjoittelu - oleellisimmat laitteet ja harjoittelurytmi

Mietitkö uutta harrastusta, tai jo aloitetun jatkamista uudella innolla? SUN Radion elokuu vie uusiin harrastuksiin liikunnan ja kuntosaliharjoittelun maailmaan!

Ohjelman kuulet SUN Radion taajuuksilta tiistaisin 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin 12.25 tuoreimman ohjelman voit kuunnella myös SUN radion netissä!

Teemaviikot vievät harjoittelun maailmaan - alkuinnostuksesta vaativampaan harjoitteluun

Kuinka päästä ajatuksistaan liikkeelle ja millaiseen maailmaan liikuntakeskuksen ovesta astutaan? Teemasarjassa puhutaan kipinän saamisesta aktiiviseen elämään, tutustutaan kuntosalilaitteisiin, pohditaan, kuinka into liikkumiseen saadaan säilymään. Käsittelyssä ovat myös muut tärkeät asiat, kuten lepo ja ravinto.

Liikuntaharjoittelun asiantuntijana ohjelmassa toimii EasyFit Kangasalan, Ylöjärven ja Tampere-keskusta EasyFit liikuntakeskusten yrittäjä Pekka Lahti.

Teemakuukauden toisessa osassa puhutaan kuntosalilaitteista, mitä todella tarvitaan harjoittelun alkuvaiheessa? Miten ja kuinka paljon kuntosalilla on hyväksi harjoitella?

Yhteistyössä: 

 

 

 

Asiantuntijana Pekka Lahti:
"Hei, toimin yrittäjänä Kangasalan, Ylöjärven ja Tampere-keskusta EasyFit liikuntakeskuksissa. Olen toiminut yrittäjänä yli kymmenen vuoden ajan ja viimeiset 7 vuotta liikunnan parissa. Liikuntaa olen harrastanut melkeinpä koko ikäni, joten alalle lähteminen tuntui erittäin luontevalta ratkaisulta."

"EasyFit on monipuolinen ja kotimainen liikuntakeskus. Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet. Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja."
www.easyfit.fi

Voit tutustua EasyFit -ketjuun myös blogissa:
www.easyfit.fi/fi/blog

Kangasalan, Ylöjärven ja Tampereen keskustan salit löytyvät osoitteesta:
easyfitkertaakolme.blogspot.com

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>