harrasta

Liiku ja harrasta: Kuntosaliharjoittelu – Tämähän toimii! Harjoittelun koventaminen ja personal training

today21.8.2018

share close

Mietitkö uutta harrastusta, tai jo aloitetun jatkamista uudella innolla? SUN Radion elokuu vie uusiin harrastuksiin liikunnan ja kuntosaliharjoittelun maailmaan!

Ohjelman kuulet SUN Radion taajuuksilta tiistaisin 14.25, perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin 12.25 tuoreimman ohjelman voit kuunnella myös SUN radion netissä!

Teemaviikot vievät harjoittelun maailmaan – alkuinnostuksesta vaativampaan harjoitteluun

Kuinka päästä ajatuksistaan liikkeelle ja millaiseen maailmaan liikuntakeskuksen ovesta astutaan? Teemasarjassa puhutaan kipinän saamisesta aktiiviseen elämään, tutustutaan kuntosalilaitteisiin, pohditaan, kuinka into liikkumiseen saadaan säilymään. Käsittelyssä ovat myös muut tärkeät asiat, kuten lepo ja ravinto.

Liikuntaharjoittelun asiantuntijana ohjelmassa toimii EasyFit Kangasalan, Ylöjärven ja Tampere-keskusta EasyFit liikuntakeskusten yrittäjä Pekka Lahti.

Teemakuukauden kolmannessa osassa puhutaan harjoittelun viemisestä entistä tavoitteellisempaan suuntaan. Mikä on personal trainerin merkitys harjoittelussa? Miten muuten voi kehittää harjoitteluaan?

Yhteistyössä: 

 

 

 

Asiantuntijana Pekka Lahti:
”Hei, toimin yrittäjänä Kangasalan, Ylöjärven ja Tampere-keskusta EasyFit liikuntakeskuksissa. Olen toiminut yrittäjänä yli kymmenen vuoden ajan ja viimeiset 7 vuotta liikunnan parissa. Liikuntaa olen harrastanut melkeinpä koko ikäni, joten alalle lähteminen tuntui erittäin luontevalta ratkaisulta.”

”EasyFit on monipuolinen ja kotimainen liikuntakeskus. Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet. Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.”
www.easyfit.fi

Voit tutustua EasyFit -ketjuun myös blogissa:
www.easyfit.fi/fi/blog

Kangasalan, Ylöjärven ja Tampereen keskustan salit löytyvät osoitteesta:
easyfitkertaakolme.blogspot.com

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

Katso myös nämä


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%